top of page
Yazarın fotoğrafıTRSİBER

Bizden Haberler: RAKORT ve TRSİBER İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI.


Ağ güvenliği teknolojisi konusunda yerli ve millî çözümlerin adresi RAKORT Bilgi ve İletişim Teknolojileri Ltd. Şti. ile yeni nesil danışmanlık anlayışıyla siber güvenlik alanında hizmet veren TRSİBER Bilişim ve Danışmanlık A.Ş. arasında imzalanan sözleşmeyle TRSİBER, RAKORT’un üreticisi olduğu FASTNAC, RAKORTCALL ve ARKSPOT ürünlerinin Yetkili Distribütörü, Yetkili Eğitim Merkezi ve Yetkili Servisi oldu.

İmzalanan anlaşma ile ilgili olarak RAKORT Kurucu Genel Müdürü Dr. Ramazan KOCAOĞLU “RAKORT, Türkiye’nin önde gelen ağ bilişim çözümleri firması olma hedefi ile başta kamu ve özel sektör olmak üzere, ülkemize katma değer sağlayacak ağ ve bilişim ürünleri üreterek kurulmuştur. Kurumsal yapılarda ihtiyaç duyulan ağ teknolojileri ile ilgili birçok ürün, yazılım ve çözümü üreterek hem ülke içerisinde ihtiyacı karşılamak, hem de yurtdışına pazarlanabilir ve marka değerine sahip teknolojileri üretip ihraç edebilmeyi amaç olarak benimsemiş durumdayız. Bu anlaşma ile ürünlerimizin kanal satış yapısı ile daha geniş bir coğrafyaya ulaşması konusunda önemli bir adım atmış oluyoruz” açıklamasını yaptı.



RAKORT Teknoloji Çözümleri Direktörü İbrahim TOPBAŞI TRSİBER ile yapılan anlaşma ile satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri ile ürünlerin iş sürekliliğinin en üst seviyede olmasını hedeflediklerinin önemini vurgulayarak, siber güvenlik alanında Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi ilke ve hedefleri doğrultusunda katkı sağlamayı hedeflediklerini de ekledi.


RAKORT Yazılım Direktörü Onur Kaya, TRSİBER’in yardımlarıyla beraber ürünlerin kalitesini en üst seviyeye çıkacağını belirtti. Ayrıca satış öncesi ve sonrası desteğinin TRSİBER ekibi tarafından verildikten sonra ürünlerimiz üzerinde daha çok AR-GE yaparak gelişimleri konusunda daha hızlanacaklarının altını çizerek TRSİBER ekibine bu katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.


TRSİBER Yönetim Kurulu Başkanı ve COO’su Hakan ALTAY, TRSİBER olarak Siber Güvenlik alanında yeni nesil danışmanlık anlayışı ile yola çıktıklarını, bu doğrultuda Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Rehberi, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27701 ve KVKK regülasyonları çerçevesinde danışmanlık ve çözüm önerilerini iş paydaşlarına sunduklarını, RAKORT ürünleriyle de bu desteklerinin daha da anlamlı olacağını belirtti.


TRSİBER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CTO’su Gülhan Coşkun ise “Bu işbirliği ile, bilgi ve iletişim güvenliği rehberine uygun olarak tamamen öz kaynaklarımızla geliştirilmiş siber güvenlik çözümlerinin kullanımının yaygınlaştırmasını sağlayarak, üretim gücümüze destek olacaklarını, Kurumlarımızın siber dayanıklılığını tamamen yerli siber güvenlik ürünleri ile arttırmanın yanı sıra siber güvenlik alanında global ürünler ile rekabet edebilecek teknolojik ürünün geliştirilmesinin önünü açacağına inanıyoruz.” diye konuştu.


Ayrıca yeni nesil FastNAC ve Hotspot ürünlerinin TRSİBER'in yetkili eğitim ve servis merkezi olmasıyla satış kanalının da güçlü teknik altyapı ile destekleneceğinin altını çizdi.


43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page